Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

, Ηλεκτρική Co. Yueqing Zeyi, ΕΠΕ προοριζόμαστε στη δημιουργία μιας επαγγελματικής κατασκευαστικής επιχείρησης επαφέων. Εμμείνετε σε αυτήν την επιχειρησιακή έννοια, έχει εστιάσει στη βιομηχανία επαφέων για σχεδόν 20 έτη, επικεντρώνεται στο σχέδιο και την κατασκευή των προϊόντων σειράς CJX2 (WC1). Τώρα μπορούμε να παρέχουμε περισσότερα από 100 είδη επαφέων εναλλασσόμενου ρεύματος και συνεχούς ρεύματος.

 

Ειδικά ο μορφωματικός επαφέας σειράς HC μας, μπορεί να είναι συγκρίσιμος με την απόδοση των διάσημων προϊόντων εμπορικών σημάτων.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν όλο αποκτηθε'ν 3C, πιστοποίηση CE, και έχουν περάσει τη γερμανική TUV δοκιμή CB αρχής.

 

Η ποιότητα είναι η ψυχή της επιχείρησης, το ταλέντο είναι το ίδρυμα. Πιστεύουμε ότι ο υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα και η καλύτερα εξανθρωπισμένη υπηρεσία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας.

 

Η εστίαση στο σχέδιο προϊόντων και την κατασκευή, γίνεται επαγγελματικός cOem, προμηθευτής ODM. Μπορέστε να παρέχετε τον εξαιρετικά-κόστος-αποτελεσματικό cOem, υπηρεσίες ODM για όλα τα είδη επιχειρήσεων εμπορικών σημάτων. Έχει καθιερώσει τις καλές επιχειρησιακές σχέσεις με τα μέρη των άριστων εσωτερικών χαμηλής τάσης ηλεκτρικών ομίλων επιχειρήσεων.

 

Μέσω των ετών προσπαθειών, τα προϊόντα της επιχείρησης έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα εργαλεία μηχανών, τα μηχανήματα, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν, τη χημική ουσία, το πετρέλαιο, τη μεταλλουργία, την κατασκευή, το σιδηρόδρομο, τη ναυτιλία, τις επικοινωνίες, τις συσκευές ηλεκτρικής δύναμης και οικογένειας και άλλη

οι βιομηχανίες, τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές στον κόσμο.

 

Συνεχίστε το παρελθόν, χέρι-χέρι, εμείς ελπίζει ειλικρινά να συνεργαστεί με σας, να δημιουργήσει λαμπρό!

Ιστορία

1. 1999

   Το Yueqing Zeyi ηλεκτρικό καθιερώθηκε, ποιος κεντρικός αγωγός στην παραγωγή για τους επαφείς, όπως τους οικιακούς επαφείς, των βιομηχανικών επαφέων.

 

2.2002

   Κινημένη προς το εργοστάσιό της σε Beibaixiang η βιομηχανική ζώνη, επεκτείνει την επιχείρησή μας σε MCB, MCCB, το θερμικό ηλεκτρονόμο κ.λπ. υπερφόρτωσης.

 

3.2015

   Η αξία παραγωγής υπερβαίνει το Δολ ΗΠΑ 7million

 

4.2019

    Δεδομένου ότι να επεκταθεί της επιχείρησης, το διάστημα δεν είναι αρκετό για την ανάπτυξη της επιχείρησης, το εργοστάσιο επανεντοπίζεται στη βιομηχανική ζώνη Sifang, και η βιομηχανία αναβαθμίστηκε πλήρως.

 

5. 2021

   Μέχρι στιγμής, συσσωρεύστε τη δύναμη και πυροδοτεί πάλι.

Υπηρεσία

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η σημαντικότερη σε ZEYI ηλεκτρικό για όλους τους πελάτες. Παραδείγματος χάριν, η έρευνα πελατών και η διαβούλευση, παρέχοντας τη τεχνική υποστήριξη, που τακτοποιεί την αποστολή διαταγής, χειριμένος τις καταγγελίες πελατών, που λύνουν τα δύσκολα προβλήματα, επικοινωνούν ειλικρινά με τους πελάτες καλά ανά πάσα στιγμή.

 

Σύμφωνα με την κλίμακα παραγωγής της επιχείρησης και των τεχνικών απαιτήσεών μας, καθιερώνουμε QC το τμήμα με τους επιθεωρητές για κάθε διαδικασία και έχουμε ένα αναπτυγμένο QC σύστημα για να ελέγξουμε την αναλογία προσόντων όλη την ώρα.

 

Τα προϊόντα είναι υπό την παραγωγή των διεθνών προτύπων, των βιομηχανικών προτύπων και των απαιτήσεων που ορίζονται στη σύμβαση. Θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να εκπληρώσουμε το αίτημά σας για τη διαφορετική ποιοτική απαίτηση.

 

Οι έρευνες και τα σχόλιά σας είναι καλά ευπρόσδεκτες όλη την ώρα.

 

Αρχίστε το ευχάριστο επιχειρησιακό ταξίδι με ZEYI ηλεκτρικό.

Η ομάδα μας

Παρακάτω είναι το διάγραμμα οργάνωσής μας:

 

YueQing ZEYI Electrical Co., Ltd.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ms. Saniya
Τηλ.: : 0086-13819426886
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)